Pavilon

Pavilon_2

Pavilon_1
A pavilon, látványos és kellemesen kihasználható dísze lehet kertjének, hiszen ideális reggeliző helység, kiváló otthont adhat kerti partikhoz, vagy egy szimpla szabad levegőn töltött délutáni olvasgatáshoz is kényelmes és szemet gyönyörködtető választás. Családok számára különösen jól kihasználható, hiszen védelmet biztosít gyermekeinek a közvetlen napfény káros hatásaitól.
A tetőszerkezet nem csak Önnek és családjának, de az alatta elhelyezett kerti bútornak is védelmet nyújt, ezzel meghosszabbítva élettartamukat.

Kiválóan alkalmas családi rendezvényekhez: otthont adhat születésnapoknak, ballagásoknak, eljegyzéseknek, szűk körű esküvőknek, illetve nagy, szabadtéri esküvőkön a zenekarnak is helyet adhat.

Ajánljuk továbbá kisebb céges rendezvényekhez, állófogadásokhoz is. Hotelek, szállodák, kastélyok kertjében is hangulatosabbá teszi a rendezvényeket. Nagyobb átmérőjű típusaink esetén bérbe vételre is lehetőséget biztosítunk rendezvények számára, melynek részleteiről telefonon érdeklődhet munkatársainknál.

Pavilonjaink gyalult és csiszolt fából, négyrétegű felületkezeléssel készülnek, minőségi vastaglazúrral fújva, tetszőleges színben. Az előzetes személyes egyeztetés és helyszíni felmérés során megtekintheti színskálánkat, így a korábban elhelyezett fa építményei színéhez illő árnyalatot választhat.
Bitumenzsindely borítás és bádogcsepegtető biztosítja pavilonjának a hosszabb élettartamot, melyet a házhozszállítást követően a helyszínen összeszerelve adunk át Önnek.

Minőségi alapanyagaink és kiegészítőink egészségére nézve ártalmatlanok és biztosítják a pavilon tartósságát és stabilitását.

Egyedi igény esetén, az alapfelszereléstől eltérő agyagú tetőszerkezet kivitelezésére is van lehetőség.

Pavilonjaink nem engedélykötelesek, sík betonon kívül felállíthatóak murván, térkő burkolaton, kavicson, vagy akár füves területen is.
 
Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!
Hirmann-Fa Kft.
06/70 9405615