Hasznos

Hasznos tippek, tanácsok ahhoz, hogy az egyedi fa nyílászárók minőségét, állapotát hosszú időn át megóvja. A fa nyílászárók cseréjét megelőzően Önben is biztosan felmerül a kérdés, mennyi időt vesz igénybe a régi ablakok cseréje? Fontos meghatározni a nyílászárók nyitásirányát, amennyiben nem cseréről van szó, hanem új építésű házról, akkor ezt már a tervezés során tegye meg, ezzel elkerülve a későbbi kellemetlenségeket. Az egyedi fa nyílászárók megtervezésénél fontos szempont a vasalat teherbíró képessége, a stabilitás megőrzése.
Tudásbázis oldalunk betekintést enged a fa nyílászárók alapanyag választékába. A faanyag kiválasztása előtt érdemes tájékozódni, hogy melyek azok a faanyagok, amelyek kültéri beépítésre is alkalmasak, és melyek azok, amelyeket beltérben ajánlott felhasználni. Ennek a tudásnak a birtokában kell megválasztani a bejárati ajtó anyagát, vagy a beltéri ajtó anyagát. Hasznos információkkal látjuk el a fa nyílászárók festésével kapcsolatban is.
Ezek az alapismeretek biztosítják azt, hogy az egyedi tervezésű fa nyílászárók hosszú időn át megőrzik azt a képet, melyet megálmodott nekik.

Tippek, tanácsok
Tudásbázis