Faipari szolgáltatás

 

Szolgáltatás:

Tervezés, árajánlat készítése, 48 órán belül, akár több variációban is, felmérés, házhoz szállítás, bontás és beépítés, bontási hulladék azonnali elszállítása sitt telepre.
Teljeskörű faipari munkák megrendelése esetén kedvezményes árajánlatot tudunk megrendelőinknek biztosítani.

 

Tervezés:

A tervezés, asztalos konszignációk készítése, tanácsadás – ha azokra többször van szükség – akkor is ingyenes. Mivel az árusított termékek a tartós fogyasztási cikkek azon speciális fajtái, melyeket 20-30 évig is használni kívánnak, a tervezés, és gyártás előkészítés a megrendelés előtt mindenre kiterjedő.

 

Felmérés:

Helyszíni felmérés díjmentesen 3 napon belül az ország teljes területén.
A helyszíni felmérés az előre megtervezett és összegszerűen meghatározott végösszeg elfogadása után díjtalan. Ha a helyszíni felmérés és az ajánlatban szereplő méretek nagyban eltérnek egymástól úgy árajánlatunkat is módosítjuk annak megfelelően. Abban az esetben, ha a felmérést követően a megrendelés nem történik meg közvetlen, ill. további tervezések és költségszámolások szükségesek, akkor a kiszállási díj km-ként 110 Ft. Amennyiben a megrendelés megtörténik, jóváírásra kerül az előzőekben kifizetett kiszállási díj.

 

Beépítés:

Fa nyílászárók beépítése a szerződés szerinti határidőben, az egyéb építési folyamatokhoz igazodva történik.
Termékeinket kedvezmények nélkül az össz ár 15%-ért építjük be. A régi nyílászáró kiszerelése és új nyílászáró beépítése az össz ár 19%. Külső nyílászáróinkat pur habbal és tokrögzítő csavarokkal építjük be. Belső ajtóinkat pur habbal rögzítjük.
A kibontott nyílászárókat sem megvenni, sem ajándékba elfogadni nem áll módunkban. Sitt telepre szállítása megrendelhető. A sitt elszállításának ára az építkezés helyétől is függ.