Erkélyajtók

Erkély ajtóink hirmann-fa_hu_erkely

Fa erkélyajtók 5-15 év garanciával!

Erkélyajtóval, megrendeléssel kapcsolatos kérdése van? Küldjön smst, vagy emailt, és kérjen ingyenes visszahívást!

 
Erkélyajtóink rétegragasztott, hossztoldott és toldásmentes borovi-, luc-, vörösfenyőből, vagy tölgyfából készítjük, az Ön igényeinek megfelelően 68, 78, vagy 88 mm-es vastagságú kivitelben. A tokban és a szárnyban egyaránt jól bevált, és biztos sarokkötést nyújtó, dupla ollós csapot alkalmazunk, amely biztosítja az erkélyajtó stabilitását, illetve a megbízható szerkezeti összeépítést.

Nyitási módok:

  • fix
  • nyíló
  • bukó
  • bukó-nyíló
  • középen felnyíló
  • középen felnyíló, bukó-nyíló
  • toló-bukó
  • emelő-toló
  • harmónika

Emelő-Toló:

Az emelő-toló erkélyajtó magas színvonalon hozza otthonába a korszerű és a klasszikus stílust egyszerre. A legkiválóbb minőségű vasalat páratlan technikája hozzájárul a könnyed működtetéséhez, feleslegessé teszi az erőkifejtést. Hőszigetelt üvegezése hosszú távon is költségkímélő választás, a tömör fából készült keret és szárny pedig extra természetes látványt biztosít. A vizes bázisú felületkezelés hosszú időre biztosítja nyílászárója védelmét az időjárás és belső tér károsító hatásaival szemben.
Az emelő-toló szárny magasságának függvényében több biztonsági zárócsap akadályozza meg az esetleges felfeszítést. A kilincs által vezérelt középoszlop-zárás újonnan bevezetett technológiája gondoskodik a szárny felső-és alsó részén a maximális biztonságról, ezáltal magas fokú ellenálló képességet biztosít a nyílászárójának a betörésekkel szemben.

Harmonika:

A harmonika ajtók széles átjárást biztosítanak a teljes nyílási szélesség kihasználásával. Látványos kialakítása és működése olyan választási lehetőséget képvisel, amely biztosan nem kerüli el senki figyelmét. A nyílószárnyak harmonika-mechanizmusa révén az ismert szerkezetekkel szemben azáltal nyújt többet, hogy nagy fesztávok esetén majdnem az egész felület nyithatóvá válik. A modern vasalatok gondoskodnak a mindenkori kényelmes kezelésről. A harmonika rendszerek ablakként is funkcionálhatnak.
Sem a fix üvegezések, sem a függőleges, illetve a vízszintes osztások nem zárják el a szabad átjutást.
Célszerű méretezéssel elkerülhető, hogy a nyitott szárny aránytalanul szélesen, ezáltal zavaróan benyúljon a belső terekbe. Méretezésnél, tervezésnél célszerű minimum 40 cm-es szárnyakban gondolkodni, valamint fontos tudni, hogy a szárnyak száma minimum 3, maximum 6 lehet.
 

Fa erélyajtók felületkezelése

A fa erkélyajtók felületkezelése több fázisban történik, célja a faanyag tartósságának, természetes légzésének megőrzése. Bővebben itt
 

Színválaszték

Amennyiben szeretné megőrizni a fa természetes erezetét, akkor tekintse meg lazúr festék választékunkat, amennyiben homogén színt szeretne az erkélyajtónak adni, akkor a RAL színskála nyújtotta lehetőségek közül választhat

Kérjen árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!
vissza