Belső ajtók

Belső ajtóink hirmann-fa_hu_belso_ajto

Fa nyílászárók 5-15 év garanciával!

Belső ajtókkal, megrendeléssel kapcsolatos kérdése van? Küldjön smst, vagy emailt, és kérjen ingyenes visszahívást!
A belső ajtóknál többnyire az esztétikumra helyeződik a hangsúly, hiszen kevesebb elvárásnak kell megfelelniük, mint a bejárati ajtóknak, funkciójukból adódóan mégis domináns szerepet töltenek be. Otthona képét nagyban formálja, légkörét határozza meg, így különösen fontos, hogy megtalálja a saját ízléséhez leginkább passzoló darabot. Egyes helységek – mint például fürdőszoba, hálószoba, gyerekszoba – a gyakoribb használat vagy a nagyobb igénybevétel miatt eltérő kiviteli rendszereket, akár eltérő szerkezeti felépítést igényelhetnek.

Termékkínálatunkban mindenki megtalálja az ízlésének, otthonának legmegfelelőbb belső ajtókat. Választásához segítséget nyújtanak mintaképeink, bemutató-anyagaink és képzett kollégáink.

Beltéri ajtóink megrendelésre, egyedi méretben, az Ön igényei szerint készülnek. Az ajtók utólag beszerelhető kivitelűek, tehát burkolást, festést követően kerülnek elhelyezésre lakásában, így különösen fontos, hogy megfelelően előkészített legyen a fogadószerkezet.

Az ajtókat 2 darab pánttal szereljük, amellyel precízen beszabályozható az ajtók záródása. A pántokat igény esetén a kilinccsel megegyező színű díszburkolattal takarva építjük be. Az ajtólap, illetve a tok vastagsága 43 mm, amely tökéletes stabilitást ad a szerkezetnek.
 

Belső ajtók felületkezelése

A belső térben alkalmazott fa nyílászárók nincsenek kitéve az időjárás viszontagságainak ennek ellenére a belső ajtók esetében is elengedhetetlen a megfelelő, több fázisú felületkezelés. Felületkezelésről bővebben

Színválaszték

A beltéri ajtók esetében fontos eldöntendő kérdés, hogy a faanyag természetességét szeretné e viszont látni otthonában, amihez lazúr festék választékunkat ajánljuk, vagy a RAL szín választékból szeretne homogén fa felületet.

Kérjen árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!
vissza