Fa nyílászárók gyártása

Fa nyílászárók gyártása a Hirmann-Fa Kft. fő profilja, egyedi tervek alapján is. A több, mint egy évtizedes tapasztalat azt támasztja alá, hogy szükség van a nyílászárók piacán olyan gyártókra is, akik az egyedi igényeket is ki tudják elégíteni.
Miért fontos az egyedi fa nyílászárók gyártása?
A típustervek alapján épített házak kora már lejárt, aki építtet, igyekszik a saját igényeihez alakítani leendő otthonát, és ebbe bizony nem férnek bele a szokványos nyílászárók, hanem jogos elvárásként a saját elképzeléseket szeretnék érvényre juttatni. Ennek a kivitelezésében partner a Hirmann-Fa Kft.
Minőségi munkánkat alátámasztják elégedett ügyfeleink referenciái, valamint az a tény, hogy fa nyílászáróinkra 5-15 év gyártói garanciát vállalunk, mely ebben a piaci szegmensben egyedülálló.
A gyártás során minőségi faanyagból dolgozunk, melyet a német gyártmányú Impra felületkezelő anyagokkal impregnálunk, illetve az Impralan lazúr, és RAL festékeivel festünk a kívánt színre.
Mit kell tudni a fa ablakok, ajtók gyártását megelőző folyamatokról?
Az árajánlat kérését követően – ami történhet ajánlatkérő űrlapunk kitöltésével, vagy telefonon, és emailben is- 48 órán belül megküldjük Önnek árajánlatunkat. Ezt követően kerül sor a helyszíni felmérésre, igény szerint 3D látványterv elkészítésére, majd a szerződés megkötését követően a fa nyílászárók gyártására. A legyártott nyílászárókat kiszállítjuk Önnek, és igény szerint beépítjük. A beépítést a vállalt határidőben teljesítjük, az egyéb építési folyamatokhoz igazítva.
Megrendelésével, kérdéseivel keressen a +36 70 940-5615 telefonszámon, vagy az info@hirmann-fa.hu email címen, mindkét esetben kérheti ingyenes visszahívásunkat is.

Fa nyílászárók egyedi méretben, az Ön álmaihoz szabva a Hirmann-Fa Kft.-től!