Fa nyílászárók

bejárati ajtó fotó

Bejárati ajtók

belső ajtó fotó

Belső ajtók

ablak fotó

Ablakok

erkélyajtó fotó

Erkélyajtók

 

Fa nyílászárók I. osztályú hibamentes faanyagból, korszerű, minőségi Siegenia vasalatrendszerrel, valamint minőségi német Impralan felületkezeléssel, hőhídmentes vízvetővel, fokozott hőszigetelésű üvegszerkezettel, valamint biztonsági, esztétikai és kényelmi kiegészítőkkel.

Fa nyílászárók 5-15 év gyártói garanciával!

A Hirmann-Fa Kft. több mint 10 éve piaci szereplő a fa nyílászárók gyártásában. Az eltelt időszakban a folyamatosan fejlődő technika, és a korszerű gyártási technológia alkalmazása jellemezte tevékenységünket.
Ezeknek, illetve a hozzáadott szaktudásnak köszönhetően az általunk gyártott fa nyílászárók hosszú élettartamukkal, és egyszerű, kényelmes, biztonságos működésükkel járulnak hozzá a mindennapok zökkenőmentességéhez. Nyílászáróink természetesen nem csak a működésükkel járulnak hozzá az ön elégedettségéhez, hanem esztétikus kivitelezésükkel is.
Referencia anyagunkban is megtekintheti a Hirmann-Fa Kft. által gyártott fa ablakok, fa erkély ajtók, fa bejárati ajtók, és beltéri ajtók sokszínűségét.
Egyedi elképzelései megvalósításában is partnerei vagyunk, és bízunk benne, hogy hamarosan Önt is egyedi fa nyílászáróink elégedett felhasználói között köszönthetjük.

Hogyan veheti fel velünk a kapcsolatot, és hogyan kérhet árajánlatot?

Kapcsolat menüpontunkban megtalálja elérhetőségeinket, a méretek ismeretében ajánlat kérő formulánk kitöltésével kérhet árajánlatot a fa nyílászárókra, illetve kereshet minket emailben, vagy telefonon, valamint kérheti ingyenes visszahívásunkat.
Többféle lehetőség is áll az Ön rendelkezésére ahhoz, hogy alapos tájékoztatást, szaktanácsot kapjon termékeinkkel kapcsolatban. Válassza az Önnek leginkább megfelelő kapcsolati formát, és tapasztalja meg gyors, és teljeskörű ügyintézésünket.

Megkeresésére 48 órán belül árajánlatot adunk, és 3 napon belül helyszíni felmérést végzünk, amellyel egyidőben a szerződéskötésre is sor kerül.

Fa nyílászáróink színválasztékát a Vastaglazúr színskála, és a RAL színskála menüpontokban tekintheti meg. A képeken látható színek tájékoztató jellegűek!
 

Korábbi elégedett ügyfeleink ajánlása

 
“Nagyon meggyőző volt, hogy az ügyvezető érkezett a helyszíni felmérésre és az ablakok beépítésénél is oroszlánrészt vállalt. A felmérés és beépítés közötti kapcsolattartás is kiváló volt, továbbá az utolsó pillanatban felmerült kérésem (szúnyoghálók) sem jelentett problémát. A beépítés nagyon igényes munka volt, gyönyörű ablakaim lettek! A lakásfelújítás ettől a részétől tartottam leginkább, pedig egy percig sem kellett volna. A lenti képek magukért beszélnek.” Tovább a referencia megtekintéséhez.