Fa nyílászárók

bejárati ajtó fotó

Bejárati ajtók

belső ajtó fotó

Belső ajtók

ablak fotó

Ablakok

erkélyajtó fotó

Erkélyajtók

 

Fa nyílászárók I. osztályú hibamentes faanyagból, korszerű, minőségi Siegenia vasalatrendszerrel, valamint minőségi német Impralan felületkezeléssel, hőhídmentes vízvetővel, fokozott hőszigetelésű üvegszerkezettel, valamint biztonsági, esztétikai és kényelmi kiegészítőkkel.

Fa nyílászárók 5-15 év gyártói garanciával!

A Hirmann-Fa Kft. több mint 10 éve piaci szereplő a fa nyílászárók gyártásában. Az eltelt időszakban a folyamatosan fejlődő technika, és a korszerű gyártási technológia alkalmazása jellemezte tevékenységünket.
Ezeknek, illetve a hozzáadott szaktudásnak köszönhetően az általunk gyártott fa nyílászárók hosszú élettartamukkal, és egyszerű, kényelmes, biztonságos működésükkel járulnak hozzá a mindennapok zökkenőmentességéhez. Nyílászáróink természetesen nem csak a működésükkel járulnak hozzá az ön elégedettségéhez, hanem esztétikus kivitelezésükkel is.
Referencia anyagunkban is megtekintheti a Hirmann-Fa Kft. által gyártott fa ablakok, fa erkély ajtók, fa bejárati ajtók, és beltéri ajtók sokszínűségét.
Egyedi elképzelései megvalósításában is partnerei vagyunk, és bízunk benne, hogy hamarosan Önt is egyedi fa nyílászáróink elégedett felhasználói között köszönthetjük.

Hogyan veheti fel velünk a kapcsolatot, és hogyan kérhet árajánlatot?

Kapcsolat menüpontunkban megtalálja elérhetőségeinket, a méretek ismeretében ajánlat kérő formulánk kitöltésével kérhet árajánlatot a fa nyílászárókra, illetve kereshet minket emailben, vagy telefonon, valamint kérheti ingyenes visszahívásunkat.
Többféle lehetőség is áll az Ön rendelkezésére ahhoz, hogy alapos tájékoztatást, szaktanácsot kapjon termékeinkkel kapcsolatban. Válassza az Önnek leginkább megfelelő kapcsolati formát, és tapasztalja meg gyors, és teljeskörű ügyintézésünket.

Megkeresésére 48 órán belül árajánlatot adunk, és 3 napon belül helyszíni felmérést végzünk, amellyel egyidőben a szerződéskötésre is sor kerül.

Fa nyílászáróink színválasztékát a Vastaglazúr színskála, és a RAL színskála menüpontokban tekintheti meg. A képeken látható színek tájékoztató jellegűek!
 

Korábbi elégedett ügyfeleink ajánlása

 
“Új házunk kivitelezése során megbízható ár-érték arányos ablakgyártót kerestünk az egyedi elképzelésű nyílászáróink legyártására és beszerelésére.
Több gyártó ajánlatát összehasonlítva a Hirmann-Fa Kft. ajánlata volt a legkedvezőbb mind ár mind minőség terén. A megállapodás és megrendelés gördülékenyen ment. Az általunk jelzett időpontra a helyszínen előre lemért pontos méretek alapján az összes nyílászáró legyártásra és leszállításra került. A beépítés szakszerűen történt és amint lehetőség nyílt az elmaradt takarólécek is időben a helyükre kerültek. Az egy éves használat alatt meghibásodás nem volt, minden ablak, ajtó megfelelően funkcionált. Mivel fa nyílászárók kerültek beépítésre ezért azok későbbi finombeállítása volt szükséges, amit a cég kérésünkre rövid határidővel térítésmentesen elvégzett.” Tovább a referencia megtekintéséhez.