Fa ablak kezelése

Mit kell tudni a fa ablak kezeléséről?
A tisztítás során figyelni kell arra, hogy ne alkalmazzon oldószeres, és elszíneződést okozó vegyi anyagokat, mivel ezek károsan befolyásolják a fa ablak színének tartósságát.
A fa ablak festése történhet a fa természetes erezetét megőrző Impralan vastaglazúr festékkel, vagy tökéletes fedést biztosító Impralan RAL festékkel, mindkettő színmintáját megtalálja weboldalunkon. Az, hogy Ön melyiket részesíti előnyben csupán az Ön elvárásaitól függ, illetve attól, hogy az otthona összképébe melyik illeszkedik inkább. Bármelyik festési módot választja a színválaszték minden igényt kielégítő.
A fa nyílászárók felfogatásához G-U vasalatrendszert használunk, melynek elemei állíthatók, így mindig tökéletes illeszkedést biztosítanak. A vasalatrendszer évenkénti karbantartása indokolt.
A fa ablakok kezelése során gondoskodni kell a vízelvezető nyílások tisztításáról.
A Hirmann_fa Kft. által gyártott fa nyílászárók felületkezelése, és festése az Impralan termékcsalád tagjaival történik, ezért a komplex védelem érdekében ajánlott a tisztítás, fa ápolás során az Impralan ápolási szettet használni.
A fa ablakok üveg felületeinek tisztításához a kiskereskedelmi forgalomban kapható ablaktisztítók ajánlottak.
Kellő odafigyeléssel hosszantartóan megőrizheti fa nyílászárói eredeti szépségét!