Egyedi fa bútor

Referencia_4

További képek

Legyen szó akár lakásfelújításról, vagy új lakás berendezéséről, bútoraink meghatározó elemei lesznek lakásunk hangulatának, ezért különösen fontos, hogy életritmusunkhoz, szokásainkhoz igazodjon.

Az általunk tervezett bútorok harmóniája és praktikuma mellett nagy hangsúlyt fektetünk a funkcionalitásra. Számítógépen modern, 3 dimenziós, szinte teljesen élethű képet rajzolunk leendő egyedi fa bútoráról, hogy a későbbiekben ne érhessék meglepetések.

A fentiek figyelembe vétele konyha tervezése esetén a legkritikusabb, hiszen a konyha minden háztartás motorja, így az átgondolatlan kivitelezés mindennapos kellemetlenséget jelenthet a konyhai munkája során. Külföldi gyártók katalógusainak megtekintésére is lehetőséget biztosítunk, így a legmodernebb technikai megoldások és formatervezések ismeretében alakíthatjuk ki az Ön igényeit maximálisan kiszolgáló végleges formátumot.

1. A kiválasztott bútor stílusa és színe nagyban befolyásolhatja konyhánk hangulatát. Például a magas felső elemek elegánsabbá teszik az összeállítást, ám kis térben nyomasztónak hathatnak.

2. Érdemes a választás előtt figyelembe venni, hogy mekkora igénybevételnek lesz kitéve konyhabútorunk, és ehhez mérten megválasztani a frontok, illetve a munkalap anyagát. Például a fóliás frontok könnyen tisztán tarthatóak, a fényes munkalap pedig sérülékenyebb.

3.Ajánlott odafigyelni az apró kiegészítőkre, hiszen ezek nagymértékben megnövelhetik bútorunk élettartamát. Például a vízzáró beépítése a falnál, vagy por- és vízzáró elhelyezése a lábazaton.

4. A tervezéskor figyeljünk egyedi igényeinkre. A mély fiókos megoldás például könnyebb hozzáférhetőséget, és nagyobb áttekinthetőséget biztosít.

5.Sarok-elemeknél mérlegeljük, mit tartunk fontosabbnak: a nagyobb helykihasználást, vagy a könnyebb hozzáférhetőséget. Praktikus megoldást nyújtanak a kifordítható szerelvények.

6. Amennyiben kényelmünk úgy kívánja, egyes elemeket kérhetünk a szokásostól eltérő kivitelben is: például a sütő szemmagasságba helyezése, vagy a munkalap megemelése igen hasznosnak bizonyulhat.

7. A konyhabútornál is ragaszkodjunk a jó minőséghez. A megbízható anyagok, pántok, vasalatok minőségén nagyban múlik a konyhabútor élettartama.

8. A konyhában mindig gondoskodjunk megfelelő világításról: fontos szempont a fény érkezési iránya és erőssége. A hangulatvilágítás teljesen más képet adhat megszokott környezetünknek, viszont önmagában nem nyújt elegendő fényt a konyhai munkához.

9. A mosogató kiválasztására is érdemes nagy gondot fordítani, hiszen az ellenállóbb anyag hosszabb élettartamot biztosít, valamint gyakran higiénikusabb is, mert sérült felületen könnyebben megtelepedhetnek baktériumok, kórokozók.

10. Háztartási gépek választásánál mindig tájékozódjunk az energia-, illetve zajszintről, valamint gyermekeink védelmében válasszunk gyermekzárral ellátott készülékeket!