Akciók

Fa nyílászárók áprilisi akciója

Megrendelőink kívánságát figyelembe véve ajánljuk figyelmébe április végéig tartó fa nyílászárókkal kapcsolatos akciónkat, mely Önnek is, és ismerőseinek is jól jöhet.
 
Mi az akciónk lényege?
Amennyiben a Hirmann-Fa Kft. fa nyílászáróit választja, akkor cégünktől ajándékba kap 15 év garanciát!

Igen 15 hosszú évet, ez a piacon egyedülálló. Csak gondoljon bele abba, ha azt az összeget, amit most kifizet nyílászáróira és elosztja 15 évvel, akkor igazán kedvező ár-érték arányt kap.

Fa nyílászárók kivitelezése:
-teljesen rejtett vasalat (nagyobb teherbírású,abszolút nem látszik a szárny és tok pánt sem)
– impra felületkezelő anyagok használata (impregnálás mártással és szórással felvitt fedőlazúr,csapok illesztések V fugavédővel lezárva)
 
Az IMPRA felületkezelő anyagok kizárólagos magyarországi forgalmazója a Hirmann-Fa Kft. A termékcsaládban megtalálhatók a lakossági, és ipari felhasználók igényeit kielégítő termékek egyaránt.
A Hirmann-Fa Kft. szakemberei gondoskodnak a fa nyílászárók minőségi kivitelezéséről, míg az IMPRA felületkezelők a fa minőségi védelméről, e kettősség a termék hosszú élettartamának záloga, és a 15 év garancia alapja.
 
Amennyiben fa nyílászárók beépítését tervezi, akkor biztosan felkeltette ajánlatunk az érdeklődését, és sikerült mosolyt csalnunk az Ön, vagy kedves ismerőse arcára, mert akkor már részünkről megérte.

Kérdéseivel, megrendelésével keressen az alábbi elérhetőségeken, vagy kérje ingyenes visszahívásunkat:

Telefon: +36 70/940-5615
E-mail: info@hirmann-fa.hu