Nyílászárók faanyaga

45_milyen_faanyagot_valasszunk

Ebben a cikkben leírtakkal szeretnénk megkönnyebbíteni önnek a választást azzal kapcsolatban, hogy milyen fából készüljön el az új ablak, ajtó. Választhatunk borovifenyőből, lucfenyőből, vörösfenyőből, meranti és tölgyfából készült ablakot, ajtót.

Joggal merülhet fel a kedves Olvasóban a bizonytalanság, a kérdések hada, hogy melyik faanyag miért jobb, miben különbözik a másiktól és persze milyen a minősége, időtállósága.

 

A következőkre kattintva végig olvashatja mindegyik fafajnak a jellemző tulajdonságait, illetve egy összefoglalót is talál a felsorolás alján, melyben további információkra lel a választással kapcsolatban.

 

Kérdéseivel keressen bizalommal, hívjon a 70/940-5615 telefonszámon, írjon email-t az info@hirmann-fa.hu címre, illetve küldjön sms-t, vagy email-t és kérjen ingyenes visszahívást,

Hirmann-Fa Kft.

 

 

További információk szolgáltatásainkról
vissza

Írja meg véleményét!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>