Családi házak korszerűsítésének, felújításának támogatása

Amennyiben Ön is szeretne pályázni az Otthon Melege programban, akkor mindenképpen hasznos információval szolgál cikkünk. A „ZFR-CSH/2016 Otthon Melege Program” azonosító számú pályázat weboldalát elérheti a cikkünk végén található linken. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által létrehozott felületen nyújthatja be a pályázatát, illetve hasznos információkat is talál a pályázat benyújtásával kapcsolatban. Megtalálja a pályázati útmutatót a mellékleteivel, illetve a gyakran ismételt kérdések válasz anyagát, mindezek Önnek is hasznos információkkal szolgálhatnak a pályázat sikeres benyújtásához. A gyakran ismételt kérdésekben teljes körű információt kap a benyújtást érintő feltételekről, tudnivalókról.
Tájékozódjon időben, hogy maradjon le Ön sem a lehetőségről.

Otthona felújításához, az energetikai szabványoknak megfelelő, egyedi fa nyílászárók a Hirmann-Fa Kft.-től, 5-15 év gyártói garanciával.

Forrás: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

Írja meg véleményét!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>