Impralan – Nyílászárók felületkezelése

Impralan-T200-vékonylazúrMilyen felületkezelést alkalmazunk az általunk gyártott egyedi fa nyílászáróknál?
A Hirmann-Fa Kft – mint az Impralan termékcsalád kizárólagos magyarországi forgalmazója – a fa nyílászárók felületkezeléséhez az Impralan impregnáló szereket alkalmazza. Fontos tudni, hogy az ipari gyártás folyamán a nyílászárók felületkezelése elemenként történik, így az összeszerelés során takarásban lévő helyek favédelme is biztosított.
A 130 éves múlttal rendelkező RÜTGERS Organics a folyamatos fejlődésének köszönhetően mára a kültéri fa felületkezelés egyik szakértőjévé vált. Termékeik minőségét az ISO szabvány előírásai, és saját minőségbiztosítási rendszerük együttesen szavatolják.
Vízbázisú termékeik a környezetvédelmi előírásoknak maximálisan megfelelnek.
A fa nyílászárók színét a lazúr festékek, illetve a RAL színek hivatottak megadni.
Melyik termékkel, milyen szín érhető el?
Aki szeretné megőrizni, és kihangsúlyozni a fa természetes mintázatát, erezetét, az a lazúr színskála színeiből választhatja meg a nyílászáró színét.
Aki teljes takarást biztosító homogén színt szeretne fa nyílászáróinak, az a RAL színskála színei közül választhatja ki a neki megfelelőt.
Egyedi fa nyílászárók rendelésekor adja meg azt is, hogy milyen színben kéri legyártani a megrendelt terméket. Ehhez tekintse meg oldalunkon a lazúr színskála, illetve RAL színskála színmintáit.

Írja meg véleményét!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>