Egyedi méretű fa nyílászárók ára

fa_nyilaszarok_araMiért nem talál árlistát weboldalunkon?
Bizonyára Önben is felmerült ez a kérdés. Ennek egyszerű oka van. Az általunk gyártott fa nyílászárók jelentős hányadát az egyedi tervek alapján gyártott, és beépített nyílászárók teszik ki. Az egyéni elképzelésekhez azonban csak akkor tudunk korrekt árajánlatot adni, amennyiben megismertük leendő megrendelőnk elképzeléseit.
Hogyan kérhet árajánlatot?
Árajánlatkéréshez többféle lehetőség közül választhat.
Amennyiben tudja a legyártatni kívánt nyílászáró pontos méreteit, akkor az „Árajánlat kérés”-nél kiválasztja a megrendelni kívánt terméknek megfelelő ajánlat kérő űrlapot, és azt kitöltve elküldi a Hirmann-Fa Kft. részére.
Amennyiben szeretne szakemberrel konzultálni a megrendelés előtt akkor két lehetőség közül választhat, hívhat a +36 70/940-5615 telefonszámon, vagy sms-t küldve kérheti ingyenes visszahívásunkat, illetve nyílászárókkal kapcsolatos kérdéseivel megkereshet az info@hirmann-fa.hu email címen, vagy emailben kérheti ingyenes visszahívásunkat.
Az árajánlatkérést követően 48 órán belül megkapja személyre szabott nyílászáró árainkat.
Válassza az Önnek leginkább megfelelő kapcsolat felvételi formát!

Írja meg véleményét!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>