Amit a CSOK-ról tudni érdemes

 
A portfolio oldalán mindenki megtalálja az őt érintő „CSOK” kérdéseire a választ, mivel az oldal nem csupán egy cikket közöl a témában, hanem csokorba gyűjtötte azt, hogy ki, milyen feltételek mellett veheti igénybe az állami támogatást. Az oldal hírei között választ kapni arra, hogy milyen mértékű támogatás igényelhető használt, vagy új lakás esetében, illetve a NAV cikke tájékoztatást nyújt az érdeklődőknek arról, hogy CSOK igénylésnél miként kell igazolni a köztartozásmentességet. Amennyiben Ön is otthonteremtésen, vagy bővítésen gondolkodik mindenképpen érdemes ellátogatnia az oldalra, és előzetesen informálódni a témában.
 
Akár házépítés, akár házbővítés egyik sem oldható meg nyílászárók nélkül, melyhez a Hirmann-Fa Kft. fa nyílászáróit ajánljuk 5-15 év garanciával.
 
Forrás: portfolio.hu

Írja meg véleményét!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>