Mielőtt fa nyílászárót szereltetne be

Mi a cégünk tevékenysége?

Fa nyílászárók, és fa bútorok tervezése, gyártása, beépítése, egyedi tervek alapján is. Ez, egy mondatba sűrítve a Hirmann-Fa Kft. tevékenysége.
 

Mit kell tennie azért, hogy az Ön által elképzelt fa nyílászárót otthonában láthassa?

Weboldalunkra látogatva megtalálja elérhetőségeinket, melyeken szaktanácsot, illetve ajánlat kérő formulánk elküldésével árajánlatot kérhet. Az árajánlatot 48 órán belül eljuttatjuk, s amennyiben ajánlatunk megtetszett Önnek, csak egy emailt kell küldeni a megrendelési szándékáról, és ezt követi a helyszíni felmérés és egyben szerződéskötés.
Árajánlatunk a keltezéstől számított 10 napig érvényes.
 
Az ország területén, 3 napon belül elvégezzük a nyílászárók felmérését.
 
A szerződés aláírásával egyidőben esedékes az előleg kifizetése. Ez történhet készpénzben, illetve átutalással. Előlegként az össz ár 20 – 50%-a kerül megállapításra, attól függően, hogy Ön milyen vállalási határidővel kéri a megrendelt fa nyílászárók legyártását. Hónapokkal korábbi megrendelés esetében 20% előleg kerül meghatározásra, és minél rövidebb a vállalási határidő, annál magasabb az előleg %-a.
 
A nyílászárók beépítése, új építésű ház esetében az egyéb építőipari munkákhoz igazodva történik, hiszen ahhoz, hogy a nyílászárók beépítése megtörténhessen az építkezésnek olyan stádiumban kell lennie. (alapvetően az alábbiakra kell figyelemmel lenni: kész aljzatbetonozás, a levegő páratartalma max. 50% lehet, illetve a helyszínt jól megközelíthetővé kell tenni)
Természetesen nyílászáró csere esetén semmi sem befolyásolhatja a szerződésben vállalt határidő betartását.
 
A fa nyílászárók, illetve a kapcsolódó szolgáltatások végösszeg szerinti megfizetése, a termék átvételekor, a beépítést megelőzően történik. A munka elvégzését követően a munkaterületet rendbe téve adjuk át.

 

Fa nyílászárók 5-15 év gyártói garanciával!

 

Hogyan lehet egyedi fa bútort rendelni?

Elképzelte egyedi fa bútorait, és már csak a megvalósítás hiányzik?
Nincs más teendője, mint emailben elküldenie egy képet, skiccet, vagy fotót, mely alapján megkapja árajánlatunkat. Amennyiben megfelelőnek tartja árajánlatunkat, és a szerződés feltételeit akkor sor kerül a helyszíni felmérésre, és a szerződéskötésre.
 
A helyszíni felmérés alkalmával kerül meghatározásra a bútorok pontos mérete, mely pontosság elengedhetetlen pl. egy beépített szekrény, vagy konyhabútor esetében.
A szerződéskötéssel egyidőben történik az előleg megfizetése, melynek összege a megrendelt bútor teljes árának 20 – 50%-ában kerül meghatározásra, attól függően, hogy milyen vállalási határidővel szeretné otthonában tudni a megrendelt fa bútort. A vállalási határidő minimum 4-6 hét időtartam. Az előlegfizetés kétféleképpen történhet: készpénzben, vagy utalással.
 
3D látványterv készítésére is van lehetőség amennyiben Ön igényt tart erre a szolgáltatásra.
A szerződés szerinti végösszeg kifizetése a megrendelt bútor leszállításával, és Ön által történő átvételével egyidőben esedékes.

 

Termékeinkről bővebben

Írja meg véleményét!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>