Nyílászáró energetikai pályázat 2016

Nyílászárók cseréje, épületek hőszigetelése, fűtéskorszerűsítés a részei a 2016-ban induló, és 2020-ig tartó családi házak felújítását célzó pályázatnak. Amennyiben Ön is szeretné az otthonát felújítani, és költséghatékonyabbá tenni, akkor kísérje figyelemmel a kiírt pályázatot. A tervek szerint három lépcsőben, és régiónként kerül kiírásra. Elképzelések szerint a felújítási költség 40 %-a lenne vissza nem térítendő támogatás, a fennmaradó rész pedig az önerő. Érdemes már előre számba venni a pályázati lehetőséggel megvalósuló nyílászáró csere, hőszigetelés, fűtéskorszerűsítés megvalósítását.

Ön sem szeretné kihagyni a pályázat nyújtotta lehetőségeket?
Fa nyílászárók cseréjéhez kérje már most a Hirmann-Fa Kft. árajánlatát, hogy a pályázat meghirdetésekor, már költségvetéssel alátámasztott konkrét elképzelések mentén tudjon elindulni.

 

Forrás: Energiapályázat

Írja meg véleményét!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>