Bankó Zsolt (Diósd)

Új építésű családi ház egyedi fa ablakainak, ajtóinak gyártása, beépítése, a szerződés szerinti határidőben.
 
Megrendelő ajánlása
“Új házunk kivitelezése során megbízható ár-érték arányos ablakgyártót kerestünk az egyedi elképzelésű nyílászáróink legyártására és beszerelésére.
Több gyártó ajánlatát összehasonlítva a Hirmann-Fa Kft. ajánlata volt a legkedvezőbb mind ár mind minőség terén. A megállapodás és megrendelés gördülékenyen ment. Az általunk jelzett időpontra a helyszínen előre lemért pontos méretek alapján az összes nyílászáró legyártásra és leszállításra került. A beépítés szakszerűen történt és amint lehetőség nyílt az elmaradt takarólécek is időben a helyükre kerültek. Az egy éves használat alatt meghibásodás nem volt, minden ablak, ajtó megfelelően funkcionált. Mivel fa nyílászárók kerültek beépítésre ezért azok későbbi finombeállítása volt szükséges, amit a cég kérésünkre rövid határidővel térítésmentesen elvégzett.”
 
fa_nyilaszarok_diosd

fa_ablakok_ajtok_diosd

fa_ablak_diosd
 
vissza

Írja meg véleményét!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>